marți, 19 iulie 2011

Vise - Semnele Zodiacale

Astrologia se intemeiaza pe revelatia divina, daruita sufletelor alese si iluminate. Rationalul se margineste la timp, materie, viata pamanteasca. Astrologia este in acelasi timp oculta si stiintifica, deoarece se intemeiaza pe cercetare.


Semnificatia semnelor zodiacale din vis este aceeasi cu cea din viata reala. Dar pentru a sti semnificatia precisa in vise ai nevoie de o anumita cultura si inclinatii spre astrologie, care te ajuta sa vezi semnele sau datele de nastere care iti indica decanul pentru a dezlega misterul legat de persoanele alaturi de care te aseaza evenimentele.

duminică, 17 iulie 2011

Vise - Interpretare

Trimite-mi un mesaj cu visul tau si poate impreuna reusim sa dezlegam misterul.Raspunsul meu te va ajuta doar daca si tu iti doresti acest lucru sau daca intradevar trebuie sa afli in acest mod ceva important sau chiar vital.


Pentru o mai buna descifrare a visului trebuie sa imi scrii:
- numele de botez
- data nasterii
- locul nasterii ( localitate / judet / tara )
- unde locuiesti in prezent ( localitate / judet / tara )
- o cat mai detaliata descriere a visului (cu specificatia daca este alb/ negru sau color)

Raspunsurile le primiti pe blog la rubrica comentarii in cel mult 24 ore de la data la care au fost trimise. Acestea vor fi vizibile si le va putea citi oricine fara restrictii.

Cele mai cautate

ce simbolizeaza cifra 44 in biblie, am visat ca ma urmarea un grup de copiii,vise-numere, vise-interpretare, preziceri personalizate,fazele-somnului, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, vise-simboluri predominante,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...